Salon aanmelden

Heb jij een salon en wil jij meer klanten om je vaste klantenkring op te bouwen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en ontvang een offerte op maat. Voor elke salon wordt aan aanmeldkosten in rekening gebracht zodra je aangesloten bent. Verder betaal je een bepaald bedrag per klant die je ontvangt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de aangevraagde behandeling!

Wat doen wij

Wij zorgen ervoor dat u klanten in de salon ontvangt en jij zorgt voor de service waardoor de klant blijft op een marktconform tarief. Wil je de voordelen van Beauty & Verzorging eerst zelf ervaren voordat je ergens aan vast zit? Na jouw aanmelding ontvang je een overzicht van al onze kosten per dienst die jouw salon aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat klanten behandelingen kunnen aanvragen via de website en zelf in kunnen plannen in de agenda. Jij moet zelf de agenda onderhouden en gereserveerde plekken verwijderen uit de agenda. Per inzending ontvangt u een mailtje op het geregistreerde account dat u een nieuwe aanvraag heeft via Beauty & Verzorging!

Leadkosten

Lead kosten nagelstudio

Nieuwe set

€11,00 ex b.t.w

opvul behandeling:

€5,00 ex b.t.w

Lead kosten Pedicure –  €11,00 ex b.t.w

Lead kosten kapper

€11,00 ex b.t.w 1 persoon
€20,00 ex b.t.w 2 persoon
€35,00 ex b.t.w 4 persoon

Leadkosten Masseur

Behandeling van 60 min €11,00 ex b.t.w
Behandeling van 30 min €6,00 ex b.t.w

Neemt de klant 2 behandelingen in 1 keer af, dan betaald u 30% extra over uw leadbedrag.

Er wordt alleen betaald voor de eerste behandeling!

 

Jaarlijkse kosten

Per salon / aangeboden dienst betaald u jaarlijks €275,00 exclusief b.t.w

Hiermee wordt uw eigen website o.a gelinkbuild op diverse gerelateerde sites waardoor uw posities in Google stijgen en uw eigen klant klandizie ook groeit zonder dat u hier per persoon voor betaald.

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]