Wat bieden onze aangesloten pedicure salons aan:

  •  Standaard behandeling 60 min
  •  Standaard behandeling 30 min
  •  eelt verwijderen
  •  Likdoorn verwijderen

 

Bij Beauty & Verzorging weet je 100% zeker dat je een gecertificeerd persoon uw behandeling uitvoert. Naast dat al onze aangesloten pedicuresalons aangesloten zijn bij  Provoet!

15% korting op uw eerste pedicure behandeling via Beauty & Verzorging!

Heb je last van eelt, ingegroeide nagels of likdoorns? Vraag vandaag nog jouw pedicurebehandeling aan in de Bilt bij Beautyenverzorging.nl. Bij Beauty & Verzorging weet je 100 procent zeker dat een gecertificeerd persoon de behandeling uitvoert. Daarnaast zijn alle pedicuresalons, die samenwerken met Beauty & Verzorging, ook aangesloten bij Provoet!

Medische Pedicure?

Indien je een medische pedicure zoekt, verzoeken wij om dit voortijdig aan te geven zodat wij de juiste salon voor jouw kunnen zoeken! Er zijn ook mogelijkheden voor pedicurebehandelingen aan huis. Houd hierbij rekening met eventuele bijkomende kosten bovenop de behandeling. Vraag vandaag nog jouw pedicurebehandeling aan bij Beauty & Verzorging en ontvang 15% korting op jouw eerste behandeling!

Vraag vandaag nog jouw pedicure behandeling aan bij Beauty & Verzorging en  ontvang 15% korting op jouw eerste behandeling!

Afspraak maken

[gravityform id=”7″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

pedicure de Bilt

Prijslijst nagelbehandelingen

  •  Standaard behandeling 60 min €55,00
  •  Standaard behandeling 30 min €30,00
  •  eelt verwijderen  ’30 min’  €29,50
  • Likdoorn verwijderen  €29,50
  • Teen nagelslakken + € 7,50

 

Pedicure behandeling de Bilt

15% korting op uw eerste knip beurt via Beauty & Verzorging!

thuiskappers utrecht

Kappers afspraak maken

15% korting op uw eerste massage behandeling!

massage afspraak maken

15% korting op uw eerste set gel of acryl nagels via Beauty & Verzorging!

Nagel afspraak maken

Vragen?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Regio’s van onze pedicuresalons

Pedicuresalons in Abcoude , Pedicuresalons in Amersfoort , Pedicuresalons in abcoude , Pedicuresalons in Baarn, Pedicuresalons in Benschop , Pedicuresalons in Bilthoven , Pedicuresalons in Breukelen, Pedicuresalons in Bunnik, Pedicuresalons in Cothen , Pedicuresalons in de Bilt, Pedicuresalons in De meern, Pedicuresalons in De ronde Veren, Pedicuresalons in Den Dolder , Pedicuresalons in Doorn , Pedicuresalons in Driebergen , Pedicuresalons in Eemnes , Pedicuresalons in Haarzuilens , Pedicuresalons in Harmelen , Pedicuresalons in Het Goy, Pedicuresalons in Houten , Pedicuresalons in IJsselstein , Pedicuresalons in Kanalen Eiland , Pedicuresalons in Abcoude , Pedicuresalons in Kockengen ,
Pedicuresalons in Leidsche Rijn , Pedicuresalons in Leusden , Pedicuresalons in Lopik, Pedicuresalons in Linschoten , Pedicuresalons in Lunetten , Pedicuresalons in Maarssen , Pedicuresalons in Maarsseveen , Pedicuresalons in Mijdrecht , Pedicuresalons in Abcoude , Pedicuresalons in Nieuwegein , Pedicuresalons in Oudewater , Pedicuresalons in Overvecht , Pedicuresalons in Renswoude , Pedicuresalons in Soest , Pedicuresalons in Soesterberg , Pedicuresalons in Terwijde , Pedicuresalons in Tuindorp , Pedicuresalons in Veenendaal , Pedicuresalons in Veldhuizen , Pedicuresalons in Vianen , Pedicuresalons in Vinkeveen , Pedicuresalons in Vleuten , Pedicuresalons in Wijk bij Duurstede, Pedicuresalons in Woerden , Pedicuresalons in Woudenberg , Pedicuresalons in Zeist , Pedicuresalons in Zuilen